TERVEZES ES GENERAL KIVITELEZES

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin


Posted by Farkas - -

Köszöntöm a Pallér-2 Kft. hivatalos honlapján!

- A Cég megalapításának előzményei -

Cégünket 1997 ben alapítottuk feleségemmel azzal a céllal, hogy biztosítsa a lehetőséget családunk megélhetéséhez. Ekkorra a Csenger városban felépített középületeknek köszönhetően óriási szakmai- szellemi tőkére tettünk szert.
Egyike vagyok azoknak, akiknek megadatott, hogy több - Makovecz Imre és tanítványai által tervezett- organikus ház születésénél építésvezetőként bábáskodhattak. Azt idejében megtanította velünk a mester, hogy ezek a házak nem összehordott építőanyagok halmazai. Ezek a házak születnek, mégpedig a gondolat erejéből jönnek a világra. Természetesen kell hozzá tégla, cement és fa, kell még hozzá az emberek és a gépek ereje és végül mindehhez pénz, de legfőképpen gondolatok. A többi mind csak eszköz.

 

- Cégbemutató -

A „PALLÉR” egy latin szó, magyarul építőmestert jelent. Ezért nevünkhöz híven az építőmesterséget a szakma több ágának gyakorlásával tekintjük teljesnek. Elsődlegesen középületek GENERÁLKIVITELEZÉSÉVEL és TERVEZÉSÉVEL foglalkozunk. Folyamatosan fejlesztjük eszközparkunkat és szakmai tudásunkat.
Megrendelőink többsége a térség önkormányzatai, de dolgoztunk már külföldi tulajdonban lévő cégeknek is. Rendszeres megrendelőink között tudhatjuk a csengeri cipőgyártással foglalkozó cégeket, Műemlék Állami Gondnokságát is akik épület felújításokkal szokták cégünket megbízni. Építettünk/Terveztünk már iskolát, óvodát, irodaépületeket, logisztikai központot, üzemcsarnokot, templomot, orvosi ügyeleti épületet, idősek otthonát, művelődési házat. 


Nézze meg a rólunk készült kisfilmet! -1- 

Nézze meg a rólunk készült kisfilmet! -2-