TERVEZES ES GENERAL KIVITELEZES

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin


Posted by Farkas - - 0 megjegyzés

 









PALLÉR-2 KFT. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztésének támogatása

Kedvezményezett neve: Pallér 2 Kft.

Projekt címe: PALLÉR-2 KFT. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztésének támogatása

 

A szerződött támogatás összege: 8.267.000 Ft

A projekt összköltsége: 11.800.000 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt tartalmának bemutatása:

A Csenger székhelyű PALLÉR-2 Kft. 2020. június 19-én pályázatot nyújtott be a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása felhívás keretében „PALLÉR-2 KFT. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztésének támogatása” címen.

A projekt célja a vállalkozás infrastrukturális hátterének javítása, a piaci pozíciónk erősítése, versenyképességünk javítása, a munkahelyek megőrzése.

A projekt keretében TAIAN TL 2500 rakodógép beszerzése történik, a hozzá kapcsolódó kiegészítőkkel. A géppel biztosítva van a folyamatos munkavégzés, illetve a munkaerő megtartása. Korszerű és hatékonyan használható eszköz.

A beruházás megvalósításával hozzájárulhatunk versenyképességünk javításához, a vállalkozás piaci pozíciójának erősítéséhez nem csak a hazai, hanem a külföldi piacon is, továbbá ahhoz, hogy a jelenlegi foglalkoztatotti létszámnak hosszú távon munkát tudjunk biztosítani.

Projekt tényleges befejezési dátuma: 2021. július 27.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-03797

 







 



Leave a Reply